Advertisement
Buget: 23 lei
Ingrediente:
- 500 g carne tocata
- 500 g ciuperci champignon
- doi morcovi
- un ardei capia
- 5 oua (3 fierte)
- 3 catei usturoi
- cimbru
- 300 g faina
- 50 g unt
- sare
- piper.
Timp
de preparare total: aprox. 120 min.
Mod
de preparare:
1.Preparam
aluatul: amestecam o cana apa cu 300 g faina, 50 g unt si doua oua.
Framantam bine pana cand obtinem o compozitie omogena. Lasam la rece timp de 30
minute.
2.Fierbem ciupercile taiate felii, morcovii
si ouale in vase diferite.
3.Dupa aceea preparam mix-ul de carne: Intr-un bol punem carnea, ciupercile
fierte, morcovii fierti si taiati rondele, ardeiul taiat cubulete, usturoiul
data prin razatoarea mica, ouale taiate marunt, cimbru, sare, piper si amestecam
foarte bine. Scoatem aluatul din frigider.
4.Intr-o tava sau vas termorezistent,
uns cu putin ulei de masline, adaugam carnea invelita in aluat ca si forma unui
cozonac. Ungem deasupra cu foarte putin ulei de masline si lasam la cuptor timp
de 60-70 minute.
5.Servim preparatul cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu