Advertisement
Buget: 24 lei
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- 4 felii bacon
- faina malai
- 3 linguri mustar dijon (sau unul de
buna calitate)
- 150 g iaurt 0% grasime
- o lingura busuioc (proaspat sau
uscat)
- doua salata (dupa preferinte)
- file anchois (optional)
- ciabatta/ paine prajita
- ulei de masline extravirgin
- otet
- boia
- sare
- piper.
Timp
de preparare total: aprox. 60 min.
Portii:
4
Mod
de preparare:
1.Pregatim puiul: Taiem carnea fasii si
dupa aceea in doua (pe lungime). Condimentam bine cu sare, piper si trecem prin
faina de malai. Intr-o tigaie cu ulei de masline prajim carnea pana cand prinde o crusta frumoasa.
2.Intr-un vas (sau alta tigaie) cu un
strop de ulei de masline calim bacon-ul timp de 2-3 minute. Cand si-a schimbat
culoarea punem file-ul de anchois si mai
lasam 2 minute.
3.Pregatim dresing-ul: Intr-un bol
amestecam bine iaurtul, mustarul, sare, otet, boia, busuiocul rupt bucatele
(daca e proaspat) pana cand se omogenizeaza totul. Trecem puiul prin acest
dresing.
3.In final combinam salata spalata bine
(rupta in bucatele), puiul, bacon-ul, painea rupta in bucati mici si
condimentam cu sare si piper. Amestecam toate ingredientele usor (sa nu zdrobim
salata) pentru ca aromele toate aromele sa se intrepatrunda si preparatul este
gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu