Advertisement
Buget: 15 lei
Ingrediente:
- 500 g spaghete
- 500 g pasta de tomate
- 500 g carne tocata amestec vita/porc
- o ceapa medie
- doua bucatele usturoi
- busuioc uscat/proaspat
- oregano uscat/proaspat
- doua linguri ulei de masline
extravirgin
- sare
- piper.
Timp
de preparare total: aprox. 40 min.
Portii:
4
Mod
de preparare:
1.Fierbem pastele in apa cu putin ulei
dupa care le scurgem printr-o sita.
2. Intr-o tigaie incinsa cu uleiul de
masline calim ceapa taiata marunt timp de 3-4 minute. Calim putin carnea tocata
condimentata impreuna cu ceapa si adaugam putina apa. Lasam sa fiarba 5-10
minute iar cand apa a scazut punem pasta de tomate, busuiocul si oregano.
3.Mai lasam inca aproximativ 10 minute
dupa care completam cu usturoiul dat prin razatoarea mica si luam de pe foc.
4.Servim pastele impreuna cu sosul
deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu