duminică, 7 februarie 2016

Spaghete bolognese

Advertisement

Buget: 15 lei

Ingrediente:
- 500 g spaghete
- 500 g pasta de tomate
- 500 g carne tocata amestec vita/porc
- o ceapa medie
- doua bucatele usturoi
- busuioc uscat/proaspat
- oregano uscat/proaspat
- doua linguri ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 40 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Fierbem pastele in apa cu putin ulei dupa care le scurgem printr-o sita.
2. Intr-o tigaie incinsa cu uleiul de masline calim ceapa taiata marunt timp de 3-4 minute. Calim putin carnea tocata condimentata impreuna cu ceapa si adaugam putina apa. Lasam sa fiarba 5-10 minute iar cand apa a scazut punem pasta de tomate, busuiocul si oregano.
3.Mai lasam inca aproximativ 10 minute dupa care completam cu usturoiul dat prin razatoarea mica si luam de pe foc.
4.Servim pastele impreuna cu sosul deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu