Advertisement
Buget: 5 lei
Ingrediente:
- 6 mere
- 30 g unt
- 6 linguri zahar brun
- un varf de lingura scortisoara
- 250 g faina
- ½ cana apa
- un varf de sare.
Timp
de preparare total: aprox. 50 min.
Portii:
4
Mod
de preparare:
1.Preparam aluatul: amestecam faina cu sarea
iar treptat adaugam apa. Dupa ce obtinem o compozitie omogena il aranjam intr-o
folie alimentara si punem la congelator timp de 30 de minute.
2.Preparam umplutura: Intr-o tigaie
topim untul impreuna cu zaharul brun si treptat adaugam merele taiate felii.
Lasam 5 minute pe fiecare parte pana cand acestea se caramelizeaza. Intre timp
punem scortisoara.
3.Asezam aluatul in tava de tarte.
Completam cu feliile de mere si adaugam sosul obtinut deasupra.
4.Preincalzim cuptorul. Lasam la cuptor
timp de 30 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu