Advertisement
Buget: 24 lei
Ingrediente:
- 300 g faina alba
- o bucata drojdie uscata
- o lingurita zahar
- 200 ml apa calda
- 250 ml suc de rosii
- condimente (coriandru, chimen,
busuioc, oregano)
- 125 g mozzarella
- un ardei iute
- 150 g muschi file
- 100 g porumb dulce
- 3 bucati ciuperci champignon mai mari
- 100 g masline
- ulei de masline
- sare.
Timp
de preparare total: aprox. 40 min.
Timp
de asteptare: 1h
Portii:
2
Mod
de preparare:
1.Preparam aluatul: Intr-un bol punem
faina, condimentele (coriandru boabe zdrobit, chimen, busuioc, oregano) iar
intr-un vas incalzim apa impreuna cu drojdia, sarea si zaharul. Dupa ce apa s-a
incalzit adaugam treptat in bolul cu faina, si putin ulei de masline amestecand
usor. Aluatul trebuie sa fie omogen, sa nu fie lipicios sau prea tare. Lasam o
ora intr-un loc mai cald pentru ca aluatul sa creasca.
2.In doua tavi tapetate cu hartie de
copt intindem aluatul uniform. Pe urma ungem cu sos de rosii, asezam muschiul
file, ardeiul iute taiat feliute,
porumbul, ciupercile taiate felii, maslinele si mozzarella.
3.Lasam la cuptor timp de aproximativ
30 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu