Advertisement
Buget: 11 lei
Ingrediente:
- 4 oua
- 200-300 g spanac
- 5 ciuperci champignon medii
- 4 rosii cherry
- o mana patrunjel
- doua fire ceapa verde
- o crenguta cimbru
- 4 linguri vin alb
- 3 lingurite ulei de masline
- sare
- piper.
Timp
de preparare total: aprox. 30 min.
Portii:
2
Mod
de preparare:
1.Taiem ceapa verde rondele. Intr-o
tigaie calim 2-3 minute parte alba a cepei in uleiul de masline. Punem
ciupercile taiate rondele si mai lasam la calit timp de circa 5 minute. Adaugam
cimbrul, vinul si asteptam pana cand sosul scade. Inainte sa luam de pe foc
completam cu spanac si acoperim cu un capac.
2.Separat, intr-o farfurie adanca,
batem ouale impreuna cu un strop de apa pentru ca omleta sa fie pufoasa. Condimentam
cu sare, piper si asezam intr-o alta tigaie incinsa cu ulei de masline.
Asteptam 3 minute si intoarcem ouale pe
cealalta parte. Presaram ceapa verde si patrunjelul taiat marunt deasupra,
inchidem omleta (foto) si o luam de pe foc.
3.Servim impreuna cu ciupercile,
spanacul si rosiile taiate in patru.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu