Advertisement
Buget: 19 lei
Ingrediente:
- 300 g linte
- un piept de pui mic
- 3 oua
- 350 g fasole verde
- ½ salata verde
- doua linguri mustar
- 5 bucatele usturoi
- o lingura otet balsamic
- o lingurita miere
- cateva frunzulite rozmarin
- cateva frunzulite tarhon
- ulei de masline extravirgin
- sare.
Timp
de preparare total: aprox. 30 min.
Portii:
4
Mod
de preparare:
1.Punem la fiert pieptul de pui, ouale,
lintea (daca nu este la conserva), fasolea verde (daca nu este la conserva), in vase diferite.
2.Intr-o tigaie cu ulei de masline
adaugam frunzele de rozmarin rupte in bucati, lintea fiarta, condimentam cu
sare si lasam circa 10 minute, timp in
care amestecam frecvent pentru a se gati uniform lintea.
3.Preparam un dressing: intr-un bol
amestecam foarte bine mustarul, usturoiul, otetul, mierea si trei linguri ulei
de masline. Completam cu fasolea verde si carnea de pui taiata in bucati mai
mici. Amestecam bine pana cand dressing-ul acopera frumos puiul si fasolea.
4.Pe un platou aranjam astfel: lintea,
compozitia din bol, frunzele de salata rupte sau taiate, ouale taiate in patru
iar deasupra frunzele de tarhon.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu