Advertisement
Buget: 21 lei
Ingrediente:
- 500 g broccoli (unul mare sau doi mai
mici)
- 200 g bacon
- 3 cepe verzi
- 3 rosii
- o bucatica usturoi
- doua lingurite mustar
- 6 linguri ulei de masline extravirgin
- doua linguri de otet
- sare
- piper.
Timp
de preparare total: aprox. 30 min.
Portii:
3
Mod
de preparare:
1.Taiem din broccoli, partea de sus,
fara tulpina in mai multe bucati. Tulpina o decojim si o feliem pe lungime.
Punem broccoli la fiert in apa cu sare timp de un minut. Strecuram printr-o
sita si il lasam sa se usuce pe un servet de bucatarie.
2.Intr-o tigaie incinsa cu ulei de
masline prajim baconul pana capata o culoare inchisa.
3.Pregatim dressing-ul: intr-un bol
amestecam bine usturoiul dat prin razatoarea mica, mustarul, otetul, uleiul de
masline si condimentam cu sare si piper dupa preferinte.
4.Intr-un vas incapator punem broccoli,
rosiile taiate rondele subtiri si ceapa rondele. Completam cu dressing-ul si
amestecam bine pentru ca aromele sa se intrepatrunda.
Putem adauga si putin ardei iute pentru
cei impatimiti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu