Advertisement
O reteta rapida, economica dar in
acelasi timp delicioasa.
Buget: 16 lei
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- 4-5 ciuperci champignon
- un ardei iute
- 20-30 ml vin alb (optional)
- o creguta cimbru uscat
- 250 g legume (mix mexican)
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp
de preparare total: aprox 45 min.
Portii:
4
Mod
de preparare:
1.Pregatim legumele: Intr-o tigaie incinsa
cu ulei de masline calim 1 minut ardeiul iute (taiat rondele). Punem ciupercile
taiate feliute si lasam 2-3 minute dupa care completam cu amestecul de legume,
condimentam cu sare, piper si asteptam (amestecand din cand in cand) pana cand
aromele se intrepatrund. Stropim legumele cu vin dupa gust.
2.In acelasi timp pregatim puiul:
Spalam bine, il taiem bucatele si condimentam bine cu sare, piper. Intr-un vas/
alta tigaie aromatizam uleiul de masline cu crenguta de rozmarin. Prajim puiul
pana cand acesta se patrunde. Dupa aceea il transferam in tigaia cu legumele.
3.Mai lasam 5-10 minute (timp in care
amestecam frecvent) iar reteta este gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu