Advertisement
Buget: 13 lei
Ingrediente:
-
500 cartofi noi mai mici
-
250 g kaiser
-
300 g iaurt
-
2-3 catei usturoi
-
2-3 picaturi otet
-
3 linguri ulei de masline extravirgin
-
sare
-
ulei de floarea soarelui.
Timp de preparare
total:
aprox . 90 min.
Portii: 2-3
Mod de preparare:
1.Spalam
bine cartofii. Intr-o oala ii fierbem pe jumatate in apa cu sare.
2.Decojim
cartofii iar kaizer-ul il taiem putin mai gros dupa care fiecare cartof il
invelim in cate o bucata de kaizer si fixam cu scobitori.
3.Prajim
cartofii astfel obtinuti in uleiul de foarea soarelui pana cand se rumenesc frumos.
4.Preparam
sosul: Intr-un bol amestecam bine usturoiul pisat/dat prin razatoare, uleiul de
masline, otetul si sare pana devine o pasta. Treptat adaugam si iaurtul.
5.Servim
cartofii cu sosul adaugat deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu