Advertisement
Buget: 16 lei
Ingrediente:
- 400 g spaghete integrale
- 4 file-uri ansoa
- o mana buna de rucola
- 4 bucatele usturoi
- ½ ardei iute sau mai mult (dupa
preferinte)
-
5-6 rosii cherry
- o lingura capere murate
- o conserva ton de buna calitate
-
sucul de la ½ lamaie
-
ulei de masline extravirgin
- sare.
Timp
de preparare total: aprox 45 min.
Portii:
4
Mod
de preparare:
1.Punem pastele la fiert in apa cu
sare.
2.Intre timp, pe un blat de bucatarie,
taiem usturoiul bucatele, rosiile in patru iar file-urile de ansoa le maruntim.
3.Intr-o tigaie incinsa cu ulei de
masline calim 3-5 minute toate aceste ingredient mentionate mai sus. Adaugam
caperele si amestecam bine.
4.Completam cu pastele scurse intr-o
sita dupa care amestecam. Mai punem o cana din apa in care s-au fiert pastele,
rucola, tonul si condimentam cu sare.
5.La final stropim cu sucul de lamiae,
amestecam ca aromele sa se distribuie uniform si preparatul este gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu