Advertisement
Buget: 23 lei
Ingrediente:
- 400 g piept de pui
- 500 g ciuperci champignon
- 400 g paste
- 50 g unt
- o ceapa
- un catel usturoi
- 200 ml vin
- 4 linguri parmezan
- o crenguta cimbru
- sare
- piper.
Timp
de preparare total: aprox. 75 min.
Portii:
3-4
Mod
de preparare:
1.Fierbem ciupercile intr-un vas,
pastele intr-un alt vas si scurgem intr-o sita.
2. Intr-o tigaie, incapatoare, calim
ceapa in unt, adaugam pieptul taiat bucati, condimentam bine cu sare, piper si
lasam pe foc pana isi schimba culoarea. Completam cu ciupercile taiate feliute,
usturoiul zdrobit (lasat in coaja), vinul si cimbrul. Asteptam pana cand
alcoolul din vin se evapora.
3.Pe farfurii aranjam in ordinea
urmatoare: pastele, puiul iar deasupra presaram parmezan.
4.Servim preparatul cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu