Advertisement
Buget: 13 lei
Ingrediente:
- 8 rosii
- 100 g orez fiert
- o legatura marar
- 5 bucatele usturoi
- 100 g cascaval
- cateva bucatele kaizer
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp
de preparare total: aprox. 60 min.
Portii:
4
Mod
de preparare:
1.Taiem rosiile deasupra (formand un
capacel), scoatem miezul din fiecare si le lasam sa se scurga pe un servet de
bucatarie. Miezul il punem separat intr-un bol.
2.Preparam umplutura: amestecam orezul
cu usturoiul razuit marunt, jumatatea din cantitatea de cascaval dat prin
razatoarea mica si bucatile de kaizer. Condimentam rosiile cu sare, piper si
punem umplutura in fiecare.
3.Intr-o tava sau vas termorezistent,
cu putin ulei de masline, asezam rosiile si lasam la cuptor timp de 45 minute.
Dupa 20 de minute adaugam incet miezul din bol printre rosii.
4.La final razuim si restul de cascaval
deasupra.
5.Servim rosiile cu mararul taiat
marunt deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu