marți, 2 februarie 2016

Rosii frantuzesti

Advertisement

Buget: 13 lei

Ingrediente:
- 8 rosii
- 100 g orez fiert
- o legatura marar
- 5 bucatele usturoi
- 100 g cascaval
- cateva bucatele kaizer
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 60 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Taiem rosiile deasupra (formand un capacel), scoatem miezul din fiecare si le lasam sa se scurga pe un servet de bucatarie. Miezul il punem separat intr-un bol.
2.Preparam umplutura: amestecam orezul cu usturoiul razuit marunt, jumatatea din cantitatea de cascaval dat prin razatoarea mica si bucatile de kaizer. Condimentam rosiile cu sare, piper si punem umplutura in fiecare.
3.Intr-o tava sau vas termorezistent, cu putin ulei de masline, asezam rosiile si lasam la cuptor timp de 45 minute. Dupa 20 de minute adaugam incet miezul din bol printre rosii.
4.La final razuim si restul de cascaval deasupra.
5.Servim rosiile cu mararul taiat marunt deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu