joi, 7 ianuarie 2016

Dovlecei cu paste carbonara

Advertisement

Buget: 17 lei

Ingrediente:
- 3 dovlecei mai mici
- 400 g paste penne
- 200 g bacon
- 2-3 crengute cimbru proaspat
- doua oua
- 25 ml lapte
- 200 g cascaval ras
- ulei masline
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 45 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Intr-o tigaie mai mare calim bine baconul taiat bucati in uleiul de masline. Adaugam dovleceii curatati si taiati bucati mici in tigaie. Condimentam cu piper din belsug, punem cimbrul si amestecam bine. Asteptam pana ce se scurge apa lasata de dovlecei.
2.In paralel fierbem pastele si le scurgem intr-o sita.
3.Preparam sosul: intr-un vas adaugam ouale, laptele, cascavalul si amestecam bine.
4.Adaugam sosul in tigaie si amestecam bine. Completam cu pastele amestecand incontinuu, la foc mic, timp de 5 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu