luni, 18 ianuarie 2016

Frittata cu carnati si fenicul

Advertisement

Ingrediente:
- doi carnati proaspeti de casa
- 6 oua
- doua cepe mari
- 150 g mozzarella
- 50 g pamezan           
- o mana patrunjel
- cateva seminte fenicul
- ulei de masline
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 45 min.

Portii: 4-5

Mod de preparare:
1.Intr-o tigaie incinsa cu uleiul de masline adaugam cepele taiate rondele, sare, piper si semintele de fenicul zdrobite. Lasam cateva minute la calit dupa care punem carnatii si amestecam bine.
2.Intre timp, intr-un bol, batem bine ouale. Completam cu patrunjelul taiat nu foarte marunt si jumatate din cantitatea de parmezan. Condimentam cu sare, piper si amestecam.
3.Turnam compozitia din bol in tigaie, adaugam mozzarella taiata feliute si parmezanul ramas deasupra.
4.Lasam la cuptor 10-15 minute pana cand se rumeneste frumos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu