vineri, 15 ianuarie 2016

Tarta cu carne de porc

Advertisement

Ingrediente:
- 300 g carne porc
- 2 bucati aluat foietaj (em folosit congelat)
- 2 morcovi medii
- 2 cepe medii
- 100 g parmezan
- 10 ciuperci champignon mai marisoare
- o jumatate crengura cimbru (sau condiment)
- un ou
- 3-4 linguri ulei de masline
- sare
- piper.

Buget: 26 lei

Timp de preparare total: aprox. 85 min.

Portii: 4-5

Mod de preparare:
1.Intr-un vas calim in uleiul de masline ceapa bucatele, morcovii felii si carnea taiata cubulete timp de 5 minute. Adaugam doua cani apa, cimbru si condimentam cu sare, piper. Lasam pana cand apa scade si carnea devine moale.
2.Punem in vas ciupercile spalate si taiate bucati, condimentam din nou apoi asteptam sa scada apa lasata, amestecand din cand in cand. Dupa ce apa a scazut luam vasul de pe foc.
3.Intr-o tava de copt aranjam un foitaj, punem putin parmezan si compozitia din vas. Adaugam restul de parmezan dupa care acoperim cu a doua foaie. Deasupra ungem bine cu oul batut.
4.Dam la cuptor timp de 30-35 minute. Impungem aluatul cu o scobitoare. Daca pe scobitoare nu ramane nimic insemna ca preparatul este gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu