duminică, 24 ianuarie 2016

Frittata cu gogosari si dovlecei

Advertisement

Buget: 14 lei

Ingrediente:
- 7 oua
- doi gogosari
- o ceapa
- un dovlecel
- 50 g parmezan/cascaval ras
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 45 min.

Portii: 2

Mod de preparare:
1.Intr-o tigaie cu ulei de masline punem la calit ardeii taiati fasii, ceapa felii, dovlecelul bucatele. Condimentam cu sare, piper si amestecam bine. Completam cu putina apa  si acoperim tigaia cu un capac. Lasam aproximativ 20-25 de minute la foc mediu, pana ce apa se evapora.
2.Intre timp, intr-un bol, batem ouale (condimentate cu sare si piper) impreuna cu jumatatea din cantitatea de cascaval.
3.Punem ouale in tigaie si mai lasam 5-10 minute pana ce prind o culoare aurie.
4.Intoarcem preparatul (cu susul in jos) pe un platou si servim cu restul de cascaval presarat deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu