duminică, 17 ianuarie 2016

Pulpe de pui aromate

Advertisement

Buget: 16 lei

Ingrediente:
- 500 g pulpe superioare pui
- o creguta rozmarin
- 3 bucatele usturoi
- 2 chilli/un ardei iute
- 50 ml vin alb
- 4 linguri ulei de masline
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox 75 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Dezosam pulpele si le spalam bine. Condimentam bine cu sare, piper si amestecam.
2.Intr-o tigaie cu ulei de masline punem carnea. Lasam pana cand prinde culoare dupa care adaugam frunzele de rozmarin, bucatelele de usturoi zdrobiti, chilli crestati pe lungime/ardeiul iute taiat bucatele. Reducem focul si lasam 45 de minute. Completam cu vin, amestecam si asteptam sa se evapore. Preparatul este gata.

Mentiuni: Putem servi alaturi de paine prajita sau cartofi copti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu