duminică, 10 ianuarie 2016

Piept de pui la tigaie cu masline si cartofi

Advertisement

Buget: 21 lei

Ingrediente:
- un piept de pui mare
- 2-3 cartofi mari
- 150 g masline verzi
- 200 g smantana
- o ceapa mare
- o cana supa de pui
- 3-4 bucatele usturoi
- coriandru boabe
- ulei
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 100 min.

Portii: 3-4

Mod de preparare:
1.Spalam bine pieptul, il curatam si taiem in bucati mai mari. Condimentam cu sare si piper.
2.Intr-o tigaie calim ceapa taiata marunt si o punem intr-o tava. Calim si pieptul in aceeasi tigaie pana capata o crusta aurie.
3.Adaugam in tava pieptul, cartofii taiati felii, supa si lasam la cuptor pana cand pieptul si cartofii se patrund. Daca supa scada prea mult mai punem putina apa.
4.Completam cu usturoi dat prin razatoare, coriandru, smantana si mai asteptam 10 minute pana ce aromele se intrepatrund.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu