Advertisement
Buget: 12 lei
Ingrediente:
- o cana faina de malai
- o cana apa
- o cana lapte
- 150 g telemea oaie
- 50 g unt
- 6 oua
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 25 min.
Portii: 3
Mod de preparare:
1.Intr-un vas adaugam laptele, apa, o lingura unt, sare si
lasam pana cand compozitia clocoteste. Apoi completam cu faina, amestecand
continuu pana cand mamaliga se prinde si tragem vasul deoparte.
2.Incalzim cuptorul. Ungem un vas termorezistent sau o tava cu
untul ramas. Modelam sase bucati rotunde din mamaliga iar in mijlocul fiecareia
facem cate o adancitura. In ea punem
telemeaua zdrobita iar peste un ou. Procedam asa cu fiecare bucata. Condimentam
cu sare, piper si dam la cuptor timp de 10-15 minute.
3.Preparatul se serveste cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu