Advertisement
Buget: 12 lei
Ingrediente:
- 500 g ciuperci champignon proaspete
- 3 linguri smantana
- 1 ceapa
- 2 linguri ulei masline
- 5 bucatele usturoi
- 50 g cascaval
- o lingura unt
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 70 min.
Portii: 3
Mod de preparare:
1.Curatam bine ciupercile, le trecem printr-un jet de apa
rece si le feliem. Intr-un castron uns cu uleiul de masline adaugam ceapa taiata
marunt, usturoiul tocat si ciupercile.
2.Lasam pana ce scade apa lasata de ciuperci dupa care
completam cu smantana, sare, piper si 100 ml apa. Mai asteptam timp de
aproximativ 5 minute, timp in care amestecam usor, dupa care tragem castronul
de pe foc.
3.Ungem cu unt o tava sau un vas termorezistent si mutam
ciupercile cu sosul din castron. Radem cascavalul deasupra si introducem in
cuptorul incins in prealabil.
4.Lasam 15 minute dupa care preparatul este gata.
Mentiuni: Se
poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu