Advertisement
Buget: 27 lei
Ingrediente:
- 500 g
paste
- 500 g piept
de pui fiert
- 200 ml
smantana
- 300 g
cascaval
- 3 oua
- 2 ardei
grasi rosii
- unt
- sare
- piper.
Timp
de preparare: aprox. 60 min.
Nr.
portii: 4
Mod de
preparare:
1.Intr-un
vas fierbem pastele in apa cu sare dupa care le scurgem intr-o sita.
2.Taiem
pieptul de pui fiert in cuburi si amestecam cu ardeiul taiat fasii. Il asezam
intr-un alt vas.
3.Adaugam
pastele fierte cu amestecul din vas.
4.Preparam
un mix de smantana, oua, sare si piper.
5.Completam
in mix 3/4 din cascavalul ras si apoi se adaugam sosul in vas, amestecand usor.
6.Punem
tot continutul intr-o tava unsa cu unt si lasam la cuptor, la foc mediu, timp
de o jumatate de ora. Inainte cu 10 minute de a scoate preparatul din cuptor
finalizam cu restul de cascaval ras deasupra.
Mentiuni: Pastele
le putem servi cu putin sos de rosii deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu