luni, 30 noiembrie 2015

Piept de pui cu paste la cuptor

Advertisement

Buget: 27 lei

Ingrediente:
- 500 g paste
- 500 g piept de pui fiert
- 200 ml smantana
- 300 g cascaval
- 3 oua
- 2 ardei grasi rosii
- unt
- sare
- piper.

Timp de preparare: aprox. 60 min.

Nr. portii: 4

Mod de preparare:
1.Intr-un vas fierbem pastele in apa cu sare dupa care le scurgem intr-o sita.
2.Taiem pieptul de pui fiert in cuburi si amestecam cu ardeiul taiat fasii. Il asezam intr-un alt vas.
3.Adaugam pastele fierte cu amestecul din vas.
4.Preparam un mix de smantana, oua, sare si piper.
5.Completam in mix 3/4 din cascavalul ras si apoi se adaugam sosul in vas, amestecand usor.
6.Punem tot continutul intr-o tava unsa cu unt si lasam la cuptor, la foc mediu, timp de o jumatate de ora. Inainte cu 10 minute de a scoate preparatul din cuptor finalizam cu restul de cascaval ras deasupra.

Mentiuni: Pastele le putem servi cu putin sos de rosii deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu