marți, 24 noiembrie 2015

Paste cu branza la cuptor

Advertisement

Buget: 19 lei

Ingrediente:
- 400 g paste
- 200 g telemea vaca
- 5 oua
- 100 g unt
- un plic zahar vanilat
- 4 linguri smantana
- o lingura sare
- cateva frunze patrunjel
- doua linguri pesmet
- sare.

Timp de preparare total: aprox. 65 min.

Portii: 4
  
Mod de preparare:
1.Intr-o oala fierbem pastele dupa care le scurgem intr-o sita. Radem  telemeaua  pe razatoarea mica.
2.Intr-un vas amestecam pastele cu branza rasa, ouale batute, smantana, sare, aproximativ trei sferturi din unt si zaharul.
3.Ungem tava cu restul de unt si pesmet. Turnam compozitia si bagam la cuptor timp de 30-40 de minute la foc mediu.
4.Servim cu patrunjel presarat deasupra.

Mentiuni: Pastele se pot servi cu iaurt pe deasupra.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu