Advertisement
Buget: 19
lei
Ingrediente:
- 400 g paste
- 200 g telemea vaca
- 5 oua
- 100 g unt
- un plic zahar vanilat
- 4 linguri smantana
- o lingura sare
- cateva frunze patrunjel
- doua linguri pesmet
- sare.
Timp de preparare
total: aprox. 65 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Intr-o oala fierbem pastele dupa care le scurgem intr-o
sita. Radem telemeaua pe razatoarea mica.
2.Intr-un vas amestecam pastele cu branza rasa, ouale batute,
smantana, sare, aproximativ trei sferturi din unt si zaharul.
3.Ungem tava cu restul de unt si pesmet. Turnam compozitia si
bagam la cuptor timp de 30-40 de minute la foc mediu.
4.Servim cu patrunjel presarat deasupra.
Mentiuni: Pastele
se pot servi cu iaurt pe deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu