Advertisement
Buget: 23
lei
Ingrediente:
- 800 g pulpa de porc
- o ceapa mare
- 500 g ciuperci (eu am folosit la conserva)
- 50 g masline negre fara samburi
- doi catei de usturoi
- 250 g smantana
- o lingura unt
- oregano
- sare
Portii: 4
Timp de preparare: aprox. h 45 min.
Mod de preparare:
1.Taiem carnea de porc felii, condimentam cu sare, piper, oregano si o punem intr-o tava unsa cu unt. Acoperim cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor circa 30 minute. Inlaturam folia, stropim cu putina apa carnea si mai
lasam 20-30 min pana se rumeneste.
2.Taiem ciupercile in doua, dupa le scoatem din conserva
si le spalam. Taiem unsturoiul si ceapa marunt si le calim in ulei, dupa care punem putina apa pentru ca ceapa sa se inmoaie. Adaugam ciupercile
si maslinele,condimentam din nou cu sare, piper si lasam cateva minute. Punem smantana peste ciuperci si maslinele si mai salam 2 minute la foc mic, amestecand continuu.
3.Servim friptura impreuna cu sosul de ciuperci.
3.Servim friptura impreuna cu sosul de ciuperci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu