Advertisement
Buget: 19
lei
Ingrediente:
- un peste de un kg (eu am folosit crap)
- 300 g rosii
- doua cepe mari
- o lamaie
- o lingura unt
- o lingurita sare
Timp de preparare
total: aprox. 45 min.
Portii: 2
Mod de preparare:
1.Punem untul impreuna cu sarea intr-un vas si amestecam bine.
Ungem pestele spalat (si scurs excesul
de apa pe un servet) cu pasta astfel obtinuta.
2.Umplem burta pestelui cu feliile de lamaie si dam la
cuptor pentru circa 20 minute. Dupa aceea scoatem din cuptor si adaugam peste:
cepele taiate in bucati, rosiile bucati si frunzele de patrunjel.
3.Acoperim cu o folie de aluminiu si mai lasam inca 15-20
minute la cuptor.
Mentiuni: Putem folosi
si 2-3 foi de dafin langa feliile de lamaie pentru a avea un gust mai aromat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu