miercuri, 25 noiembrie 2015

Peste gatit cu legume la cuptor

Advertisement

Buget: 19 lei

Ingrediente:
- un peste de un kg (eu am folosit crap)
- 300 g rosii
- doua cepe mari
- o lamaie
- o lingura unt
- o lingurita sare
- o legatura de patrunjel.
Timp de preparare total: aprox. 45 min.

Portii: 2

Mod de preparare:
1.Punem untul impreuna cu sarea intr-un vas si amestecam bine. Ungem pestele spalat (si  scurs excesul de apa pe un servet) cu pasta astfel obtinuta.
2.Umplem burta pestelui cu feliile de lamaie si dam la cuptor pentru circa 20 minute. Dupa aceea scoatem din cuptor si adaugam peste: cepele taiate in bucati, rosiile bucati si frunzele de patrunjel.
3.Acoperim cu o folie de aluminiu si mai lasam inca 15-20 minute la cuptor.

Mentiuni: Putem folosi si 2-3 foi de dafin langa feliile de lamaie pentru a avea un gust mai aromat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu