Advertisement
Buget: 7
lei
Ingrediente:
-
1,5 kg cartofi
-
3 morcovi potriviti
-
o ceapa alba mare
-
o crenguta rozmarin
-
100 g smantana
-
ulei de floarea soarelui
-
doi litri supa de pui
-
sare
-
piper.
Timp
de preparare total: aprox. 75 min.
Portii:
10
Mod
de preparare:
1.Intr-o oala calim in putin ulei ceapa
tocata marunt. Adaugam morcovii taiati cubulete si lasam 5-10 minute amestecand
continuu. Punem cartofii taiati cubulete. Completam cu supa de pui (sau apa),
frunzele de rozmarin rupte de pe crenguta dupa care condimentam cu sare, piper
si lasam la fiert pana cand morcovii si cartofii devin moi.
2.Dupa ce s-au fiert luam oala de pe
aragaz. Dam cu un blender pana cand compozitia devine cremoasa. Treptat
incorporam smantana si preparatul este gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu