sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Paste cu sos alb

Advertisement

Buget: 13 lei

Ingrediente:
- 400 g paste
- 350 g kaizer afumat
- 300 ml lapte rece
- o ceapa
- un plic fix pentru paste (eu am folosit carbonara)
- o lingura unt
- 30 g cascaval
- ulei
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 45 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Fierbem pastele in apa cu sare si le scurgem intr-o sita.
2.Separat calim ceapa taiata marunt in putin ulei. Adaugam ingredientele in ordinea care urmeaza: kaizerul taiat cubulete, fix-ul, laptele, sare, piper si lasam sa fiarba la foc mic circa 8-10 minute.
3.Intr-o tava, unsa cu unt, punem pastele, sosul iar deasupra radem cascavalul.
4. Bagam la cuptor aproximativ 15 minute si preparatul este gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu