Advertisement
Buget: 13 lei
Ingrediente:
- 400 g paste
- 350 g kaizer afumat
- 300 ml lapte rece
- o ceapa
- un plic fix pentru paste (eu am folosit carbonara)
- o lingura unt
- 30 g cascaval
- ulei
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 45 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Fierbem pastele in apa cu sare si le scurgem intr-o sita.
2.Separat calim ceapa taiata marunt in putin ulei. Adaugam ingredientele
in ordinea care urmeaza: kaizerul taiat cubulete, fix-ul, laptele, sare, piper
si lasam sa fiarba la foc mic circa 8-10 minute.
3.Intr-o tava, unsa cu unt, punem pastele, sosul iar
deasupra radem cascavalul.
4. Bagam la cuptor aproximativ 15 minute si preparatul este
gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu