joi, 26 noiembrie 2015

Paine prajita cu sunca si ochiuri

Advertisement

Buget: 10 lei

Ingrediente:
- 4 felii paine
- 4 felii sunca
- 4 felii cascaval
- 4 oua
- 3 linguri otet de vin alb
- 8 masline fara samburi
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 25 min.

Portii: 2

Mod de preparare:
1.Incingem cuptorul.
2.Intr-un vas punem la fiert 500 ml apa cu otet. Preparam ochiurile: spargem ouale intr-o cana si le lasam incet in apa care fierbe dar care nu clocoteste. Asteptam 4 minute iar apoi le scoatem si condimentam cu sare si piper.
3.Asezam intr-o tava feliile de paine si le bagam la cuptor. Lasam pana se rumenesc dupa care punem pe fiecare o felie de sunca, un ochi, o felie de cascaval si 2 masline.
4.Servim dupa 5 minute pentru a se topi cascavalul deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu