Advertisement
Buget: 10 lei
Ingrediente:
- 4 felii paine
- 4 felii sunca
- 4 felii cascaval
- 4 oua
- 3 linguri otet de vin alb
- 8 masline fara samburi
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 25 min.
Portii: 2
Mod de preparare:
1.Incingem cuptorul.
2.Intr-un vas punem la fiert 500 ml apa cu otet. Preparam
ochiurile: spargem ouale intr-o cana si le lasam incet in apa care fierbe dar care
nu clocoteste. Asteptam 4 minute iar apoi le scoatem si condimentam cu sare si
piper.
3.Asezam intr-o tava feliile de paine si le bagam la cuptor.
Lasam pana se rumenesc dupa care punem pe fiecare o felie de sunca, un ochi, o
felie de cascaval si 2 masline.
4.Servim dupa 5 minute pentru a se topi cascavalul deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu