Advertisement
Buget: 20 lei
Ingrediente:
- 400 g paste
- 150 g cascaval
- 300 g bacon
- 2 cepe rosii
- 5 caciulii usturoi
- 5 linguri pasta tomate
- 4 linguri pasta ardei
- cimbru uscat
- 2 linguri ulei
- 100 g unt
- sare
- piper.
Timp de preparare total:
aprox. 60 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Intr-o oala fierbem pastele in apa cu sare si le trecem
printr-un jet de apa rece.
2.Intr-o tigaie unsa cu ulei si unt calim ceapa si usturoiul
taiate marunt timp de circa 5 minute. Adaugam pasta de rosii, pasta de ardei, mai
lasam 3 minute sa fiarba si tragem tigaia deoparte.
3.Amestecam pastele impreuna cu sosul, dupa care condimentam
cu sare, piper si cimbru.
4.Incingem cuptorul. Intr-o tava turnam pastele si lasam la
cuptor pana se rumenesc putin. Separat, intr-o alta tigaie, rumenim baconul in
sucul propriu.
5.Servim pastele impreuna cu baconul si cascavalul ras
deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu