duminică, 29 noiembrie 2015

Paste cu bacon

Advertisement

Buget: 20 lei

Ingrediente:
- 400 g paste
- 150 g cascaval
- 300 g bacon
- 2 cepe rosii
- 5 caciulii usturoi
- 5 linguri pasta tomate
- 4 linguri pasta ardei
- cimbru uscat
- 2 linguri ulei
- 100 g unt
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 60 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Intr-o oala fierbem pastele in apa cu sare si le trecem printr-un jet de apa rece.
2.Intr-o tigaie unsa cu ulei si unt calim ceapa si usturoiul taiate marunt timp de circa 5 minute. Adaugam pasta de rosii, pasta de ardei, mai lasam 3 minute sa fiarba si tragem tigaia deoparte.
3.Amestecam pastele impreuna cu sosul, dupa care condimentam cu sare, piper si cimbru.
4.Incingem cuptorul. Intr-o tava turnam pastele si lasam la cuptor pana se rumenesc putin. Separat, intr-o alta tigaie, rumenim baconul in sucul propriu.
5.Servim pastele impreuna cu baconul si cascavalul ras deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu