Advertisement
Buget: 11 lei
Ingrediente:
- ½ kg cartofi
- 300 g kaizer
- doua cepe
- 30 g unt
- 2-3 frunze
patrunjel
- doua linguri pesmet
- o lingura ulei
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 60 min.
Portii: 2
Mod de preparare:
1.Spalam foarte bine cartofii si ii punem la fiert in apa cu
sare.
2.Separat, taiem kaizerul cubulete si ceapa julien. Intr-o
tigaie calim kaizerul in ulei 4-5 minute dupa care adaugam si ceapa 2 minute la
calit.
3.Dupa ce cartofii s-au fiert, ii lasam sa se racoreasca, curatam
de coaja si ii taiem feliute.
4.Ungem un vas termorezistent sau o tava cu unt si cu pesmet
dupa care punem: cartofii un strat, kaizeul si ceapa un strat, iar ultima data
inca unul de cartofi.
Condimentam fiecare strat cu sare, piper si lasam la cuptor
20 minute.
5.Scoatem din cuptor vasul si serrvim preparatul cu frunzele
de patrunjel deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu