miercuri, 2 decembrie 2015

Vita cu sos de sfecla

Advertisement

Buget: 25 lei

Ingrediente:
- 4 felii muschi/pulpa de manzat (500-600 g)
- 400 g sfecla rosie fiarta la borcan
- o ceapa
- coaja rasa de la o lamaie
- ulei
- doua linguri zahar
- 150 ml vin rosu sec
- 50 g unt
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 70 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Fierbem carnea timp de 10 minute. Condimentam cu sare, piper si punem carenea intr-o tigaie. Prajim timp de 5-10 minute.
2.Incingem bine cuptorul. Scoatem carnea si o adaugam intr-o tava unsa cu putin ulei. Lasam la cuptor circa 60 minute. La fiecare 15-20  minute completam cu apa si intoarcem carnea.
3.Tocam ceapa si o calim in unt impreuna cu coaja de lamaie. Completam sfecla si apoi zaharul. Stingem cu vin, fierbem inca10-15 minute dupa care luam de pe foc.
4.Servim vita impreuna cu sfecla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu