Advertisement
Buget: 17 lei
Ingrediente:
- 2 vinete marisoare
- 250 g carnea tocata
- o ceapa medie
- 250 g ciuperci champignon vrac
- doi ardei galbeni
- 100 g cascaval afumat ras
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 65 min.
Portii: 2
Mod de preparare:
1.Taiem vinetele in doua, pe vertical, in marimi egale. Scoatem miezul din vinete si il pune intr-un vas iar vinetele deoparte.
2.Spalam, curatam ciupercile le taiem fasii, ceapa o taiem marunt si ardeii cubulete mici.
3.Intr-un castron cu putin ulei calim ceapa impreuna cu ardeiul cateva minute. Adaugam miezul de la vinete si o cana de
apa. Dupa ce apa a scazut putin punem carnea tocata si amestecam incet. Cand
carnea a prins o culoare mai inchisa condimentam cu sare si piper. Mai lasam 3 minute si tragem deoparte.
4.Incingem cuptorul. In tava sau vasul in care se fac
vinetele adaugam o cana de apa. Umplem vinetele cu mix-ul din castron iar deasupra presaram ¾ cascaval. Bagam la cuptor aproximativ 45 minute dupa
care servim cu cascavalul ramas deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu