vineri, 18 decembrie 2015

Pui pe sare umplut cu ciuperci

Advertisement

Buget: 23 lei

Ingrediente:
- un pui mai mare
- 150 g ficatei pui
- 150 g ciuperci
- 50 g unt
- 50 g stafide
- 50 g masline fara samburi
- o ceapa
- sare grunjoasa
- o felie paine
- sare
-piper.

Timp de preparare total: aprox. 120 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Taiem ceapa si ciupercile marunt. Intr-o tigaie cu putin ulei calim putin ceapa si adaugam ciupercile. Calim pana cand scade apa lasata de ciuperci si tragem deoparte.
2.Preparam umplutura: Maruntim bine ficatul, inmuiem painea si o stoarcem bine. Intr-un vas adaugam ficatul, painea, ciupercile cu ceapa, si maslinele. Condimentam cu sare si piper dupa gust.
3.Spalam si curatam bine puiul dupa care il umplem cu compozitia obtinuta. Coasem deschizatura cu ata si il punem intr-o tava sau vas termorezistent pe un strat de sare grunjoasa.
4.Lasam puiul la cuptor circa 90 de minute pana cand se rumeneste frumos si se patrunde bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu