Advertisement
Buget: 21 lei
Ingrediente:
- 8 cartofi medii
- 250 g cascaval
- 300 g bacon
- 100 g unt
- cimbru uscat
- busuioc uscat
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 120 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Spalam bine cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare.
Dupa ce s-au fiert curatam de coaja, taiem in doua (pe lungime) si le scoatem
miezul din fiecare cu o lingura.
2.Intr-un castron calim baconul in sucul sau propriu
aproximativ 3 minute.
Separat dam cascavalul prin razatoarea mica. Amestecam cele
doua ingrediente impreuna cu sare, piper si le punem intr-un bol.
3.Incingem cuptorul. Asezam cartofii (cu untul deasupra pe
fiecare) intr-o tava. Lasam pana se
rumenesc putin iar apoi completam cu baconul si cascavalul deasupra. Ramane la
cuptor inca 20 minute.
4.Servim preparatul cu busuiocul si cimbrul presarat
deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu