marți, 1 decembrie 2015

Risotto cu ciuperci si busuioc

Advertisement

Buget: 12 lei

Ingrediente:
 - 300 g orez
 - 300 g ciuperci
 - un litru supa de legume
 - o ceapa rosie
 - 5 linguri ulei de masline
 - doi ardei rosii
 - busuioc
 - sare
 - piper.

Timp de preparare total: aprox. 60 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Curatam si taiem ciupercile si le taiem felii subtiri. Taiem ardeii fasii subtiri iar ceapa o dam prin razatoare.
2.Incingem tigaia cu ulei de masline si calim pe rand ceapa, ardeii si ciupercile. Lasam pana canc ciupercile se rumenesc putin dupa care se ia de pe foc.
3.Alternativ fierbem orezul. Intr-un vas punem supa de legume si lasam pe foc pana fierbe. Adaugam orezul in supa si mai asteptam circa 8 minute amestecand continuu. Strecuram bine orezul printr-o sita si-l adaugam in tigaie. Condimentam cu sare si piper.
4.Ornam cu busuioc inainte de servire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu