joi, 10 decembrie 2015

Mancare cu piept de pui si legume

Advertisement

Buget: 20 lei

Ingrediente:
- 600 g piept de pui
- 350 g ciuperci
- o ceapa mare
- doua bucatele usturoi
- doi ardei
- 3 rosii
- cimbru uscat
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aproximativ 70 min.

Portii: 2

Mod de preparare:
1.Intr-un castron calim ceapa taiata marunt si ardeiul taiat fasii. Adaugam ciupercile taiate felii si mai lasam inca 10 minute.
2.Dam rosiile prin razatoarea mica, usturoiul la fel iar dupa aceea le punem cu celelalte ingrediente din castron. Condimentam  cu sare, piper, cimbru (dupa gust) si fierbem la foc mic 15 minute dupa care se trage deoparte.
3.Spalam bine pieptul de pui, il taiem in bucati medii si condimentam cu sare si piper. Intr-o tigaie incinsa cu ulei rumenim frumos carnea.
4.Incingem cuptorul. Intr-un vas asezam in doua straturi: legumele iar deasupra puiul. Introducem vasul la cuptor si lasam aproximativ 30 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu