Advertisement
Buget: 20 lei
Ingrediente:
- 600 g piept de pui
- 350 g ciuperci
- o ceapa mare
- doua bucatele usturoi
- doi ardei
- 3 rosii
- cimbru uscat
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aproximativ 70 min.
Portii: 2
Mod de preparare:
1.Intr-un castron calim ceapa taiata marunt si ardeiul taiat
fasii. Adaugam ciupercile taiate felii si mai lasam inca 10 minute.
2.Dam rosiile prin razatoarea mica, usturoiul la fel iar dupa
aceea le punem cu celelalte ingrediente din castron. Condimentam cu sare, piper, cimbru (dupa gust) si fierbem
la foc mic 15 minute dupa care se trage deoparte.
3.Spalam bine pieptul de pui, il taiem in bucati medii si
condimentam cu sare si piper. Intr-o tigaie incinsa cu ulei rumenim frumos
carnea.
4.Incingem cuptorul. Intr-un vas asezam in doua straturi:
legumele iar deasupra puiul. Introducem vasul la cuptor si lasam aproximativ 30
de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu