Advertisement
Buget: 13 lei
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 2 oua
- pesmet
- 3 felii paine
- 2 lingurite boia dulce
- patrunjel
- 2 catei usturoi
- ulei
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 30 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Curatam dovleceii de coaja, scoatem samburii si ii dam
prin razatoare. Transferam dovleceii intr-un bol si adaugam trei lingurite de sare.
Lasam 15 minute.
2.Stoarcem bine dovlecelul de apa care a lasat-o si adaugam
ouale, feliile de paine (inmuiate in apa si stoarse bine), boia, sare, piper,
patrunjel iar la final pesmetul pentru a face continutul mai pufos.
3.Cu mixul astfel obtinut modelam chiftelutele si le asezam
intr-o tigaie incinsa cu putin ulei. Asteptam pana se rumenesc si preparatul
este gata.
Mentiuni: Putem
servi cu cartofi natur.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu