marți, 8 decembrie 2015

Crap pane cu sos alb

Advertisement

Buget: 31 lei

Ingrediente:
- un crap de 1 sau 2 kg
- 4 linguri faina
- doua linguri malai
- doua lamai
- cimbru uscat
- 4 bucatele usturoi
- 200 ml iaurt
- o legatura marar verde
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 45 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Curatam bine pestele si spalam bine. Il lasam la stors de excesul de apa pe un servet de bucatarie. Taiem crapul in bucati medii.
2.Intr-o farfurie amestecam faina, malaiul, cimbrul uscat, sarea si piperul.
3.Trecem pestele prin aceasta compozitie si il prajim intr-o tigaie. Dupa ce pestele a prins o culoare aurie il scoate pe o farfurie.
4.Punem pestele rumenit intr-o tava (unsa cu putin ulei) impreuna cu mararul taiat marunt deasupra si il stropim cu zeama de lamaie. Lasam la cuptor aproximativ 5 minute.
5.Separat preparam sosul din usturoiul dat prin razatoare si iaurtul, amestecate energic.
6.Servim pestele impreuna cu sosul alb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu