Advertisement
Buget: 30 lei
Ingrediente:
- o cutie foi lasagna
- 400 g carne tocata vita
- doua cepe
- un ardei rosu
- 250 g ciuperci
- un morcov
- o telina mica
- 4-5 bucatele usturoi
- 300 g cascaval ras
- 400 g pasta tomate
- 50 g unt
- vegeta
- nucsoara
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 120 min.
Portii: 6
Mod de preparare:
1.Punem foile de lasagna la fiert in apa cu sare si putin ulei.
Lasam circa 25 de minute si le scoatem pe o farfurie. Intr-o oala fierbem
ciupercile si le taiem marunt.
2.Calim ceapa impreuna cu ardeiul taiate marunt, apoi adaugam
morcovul si telina date prin razatoarea mica. Completam cu 3 linguri de apa si
lasam la foc mic 5 minute. Dupa aceea punem carnea impreuna cu usturoiul razuit,ciupercile
si condimentam cu sare, piper, nucsoara, vegeta dupa gust. Fierbem 15 minute si
adaugam pasta de tomate. Mai lasam inca 10 minute.
3.Intr-o tava unsa cu unt, asezam un strat foi lasagna iar
peste punem un strat de sos si cascaval. Repetam procedeul – un strat foi
lasagna si unul de sos si cascaval.
4. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor
timp de aproximativ 50 de minute
5.Servim preparatul cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu