Advertisement
Buget: 13 lei
Ingrediente:
- doua baghete mari
- 6 crenvursti
- doua rosii
- 2 ardei capia
- o ceapa
- un catel usturoi
- 1-2 linguri chili (dupa preferinta)
- cimbru
- o lingurita zahar.
Timp de preparare
total: aprox 45 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Tocam ceapa si usturoiul marunt iar rosiile si ardeiul le
taiem cubulete mici.
2.Fierbem crenvurstii.
3.Preparam sosul: Intr-o tigaie unsa cu putin ulei punem
ceapa cu usturoiul si zaharul. Lasam 2-3 minute dupa care adaugam rosiile, ardeiul,
chili si reducem focul la minim. Dupa ce sosul a scazut la jumatate completam
cu cimbru si tragem deoparte tigaia.
4.Taiem baghetele in bucati mai mici (pentru mai
multi hot-dog) , asezam crenvurstii si dupa aceea sosul obtinut.
5.Servim cu varza taiata marunt deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu