Advertisement
Buget: 22 lei
Ingrediente:
- 1 kg piept de pui
- 1 kg morcovi
- 100 g unt
- 300 g porumb fiert
- rozmarin uscat
- un praf de sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 50 min
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Spalam bine pieptul, il curatam si stergem cu un servet de
bucatarie. Amestecan untul moale cu sarea, piperul si rozmarinul. Frecam bine
puiul taiat fasii cu aceasta compozitie.
2.Preincalzim cuptorul. Asezam carnea intr-o tava si lasam
la cuptor timp de 30-40 minute (intorcand de pe o parte pe alta sa nu se arda)
pana cand se rumeneste frumos.
3.Intre timp curatam si taiem morcovii pe lungime dupa care
ii fierbem intr-o oala.
4.Servim carnea impreuna cu morcovii si porumbul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu