duminică, 27 decembrie 2015

Piept de pui cu morcovi si porumb

Advertisement

Buget: 22 lei

Ingrediente:
- 1 kg piept de pui
- 1 kg morcovi
- 100 g unt
- 300 g porumb fiert
- rozmarin uscat
- un praf de sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 50 min

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Spalam bine pieptul, il curatam si stergem cu un servet de bucatarie. Amestecan untul moale cu sarea, piperul si rozmarinul. Frecam bine puiul taiat fasii cu aceasta compozitie.
2.Preincalzim cuptorul. Asezam carnea intr-o tava si lasam la cuptor timp de 30-40 minute (intorcand de pe o parte pe alta sa nu se arda) pana cand se rumeneste frumos.
3.Intre timp curatam si taiem morcovii pe lungime dupa care ii fierbem intr-o oala.
4.Servim carnea impreuna cu morcovii si porumbul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu