miercuri, 16 decembrie 2015

Ardei umpluti cu ciuperci si cascaval

Advertisement

Buget: 17 lei

Ingrediente:
- 6 ardei grasi
- 500 g ciuperci
- 150 g cascaval
- doua cepe
- 4 bucatele usturoi
- 2 albusuri
- un sfert legatura marar
- ulei
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 70 min.

Portii: 3

Mod de preparare:
1.Intr-o tigaie cu putin ulei calim ceapa taiata julien dupa  care adaugam ciupercile taiate feliute. Lasam pana ce scade excesul de apa iar dupa aceea condimentam cu sare si piper. Completam cu mararul tocat fin si usturoiul tocat.
2.Alternativ, spalam ardeii, taiem fiecaruia cate un capac deasupra, curatam de nervurile din interior si de samburi. Umplem ardeii cu compozitia de ciuperci trei sferturi.
3.Intr-o tava cu putina apa asezam ardeii si ii umplem cu un ultim strat de cascaval ras impreuna cu albusurile batute.
4.Lasam la cuptor circa 25 de minute dupa care preparatul este gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu