Advertisement
Buget: 17 lei
Ingrediente:
- 6 ardei grasi
- 500 g ciuperci
- 150 g cascaval
- doua cepe
- 4 bucatele usturoi
- 2 albusuri
- un sfert legatura marar
- ulei
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 70 min.
Portii: 3
Mod de preparare:
1.Intr-o tigaie cu putin ulei calim ceapa taiata julien dupa
care adaugam ciupercile taiate feliute.
Lasam pana ce scade excesul de apa iar dupa aceea condimentam cu sare si piper.
Completam cu mararul tocat fin si usturoiul tocat.
2.Alternativ, spalam ardeii, taiem fiecaruia cate un capac
deasupra, curatam de nervurile din interior si de samburi. Umplem ardeii cu
compozitia de ciuperci trei sferturi.
3.Intr-o tava cu putina apa asezam ardeii si ii umplem cu un
ultim strat de cascaval ras impreuna cu albusurile batute.
4.Lasam la cuptor circa 25 de minute dupa care preparatul
este gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu