miercuri, 23 decembrie 2015

Pulpa de porc in vin cu legume

Advertisement

Buget: 26 lei

Ingrediente:
- 700 g pulpa porc
- 500 ml vin rosu sec
- 500 g broccoli
- 100 g unt
- 3 morcovi medii
- o ceapa rosie
- 4 bucatele usturoi
- 2 felii lamaie
- cimbru
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 120 min.

Portii: 3

Mod de preparare:
1.Spalam bine carnea, condimentam cu sare, piper, cimbru si o stergem cu un servet de bucatarie. Intr-o oala fierbem carnea de porc in vin pana cand se patrunde bine.
2.Alternativ spalam broccoli, morcovii si ii curatam. Taiem morcovii in patru pe lungime. Punem legumele intr-un castron si le fierbem.
3.Intr-o tava unsa cu 50 g unt punem carnea iar peste vinul ramas. Lasam 10 minute si adaugam usturoiul ras deasupra. Dam la cuptor 50 minute.
4.Intr-o tigaie calim legumele (ceapa taiata marunt, broccoli si morcovii scursi de apa) in untul ramas timp de 5 minute.
5.Servim carnea ornata cu feliile de lamaie si cu legumele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu