Advertisement
Buget: 13 lei
Ingrediente:
- 8 rosii medii
- 500 g cartofi
- 100 g cascaval
- 100 g telemea vaca
- 50 g unt
- un albus
- 3 linguri ulei masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 90 min.
Portii: 3
Mod de preparare:
1.Spalam bine cartofii si ii punem la fiert (cu tot cu coaja)
in apa cu sare.
2.Alternativ scoatem miezul rosiilor cu o lingurita, formand
un capac deasupra.
3.Dupa ce cartofii s-au fiert, ii punem la racit si ii
decojim. Asezam cartofii intr-un castron si zdrobim cu o furculita. Adaugam
peste ei urmatoarele ingrediente: untul, cascavalul ras, telemeaua zdrobita si
albusul batut bine.
4.Umplem rosiile cu amestecul astfel obtinut, le punem
intr-o tava (cu putina apa) si le stropim
cu uleiul de masline.
5. Bagam la
cuptor timp de circa 20 minute si preparatul este gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu