luni, 14 decembrie 2015

Rosii umplute cu legume, telemea si unt

Advertisement

Buget: 13 lei

Ingrediente:
- 8 rosii medii
- 500 g cartofi
- 100 g cascaval
- 100 g telemea vaca
- 50 g unt
- un albus
- 3 linguri ulei masline extravirgin
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 90 min.

Portii: 3

Mod de preparare:
1.Spalam bine cartofii si ii punem la fiert (cu tot cu coaja) in apa cu sare.
2.Alternativ scoatem miezul rosiilor cu o lingurita, formand un capac deasupra.
3.Dupa ce cartofii s-au fiert, ii punem la racit si ii decojim. Asezam cartofii intr-un castron si zdrobim cu o furculita. Adaugam peste ei urmatoarele ingrediente: untul, cascavalul ras, telemeaua zdrobita si albusul batut bine.
4.Umplem rosiile cu amestecul astfel obtinut, le punem intr-o tava (cu putina apa) si  le stropim cu uleiul de masline. 
5. Bagam la cuptor timp de circa 20 minute si preparatul este gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu