Advertisement
Buget: 29 lei
Ingrediente:
- 1 kg muschi de porc
- doua bucatele usturoi
- o jumatate legatura marar
- o jumatate legatura busuioc
- zeama de la o lamaie
- cimbru
- rozmarin
- oregano
- 3 linguri ulei de masline
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox 140 min.
Portii: 3
Mod de preparare:
1.Curatam muschiul de pielita, il spalam foarte bine si punem
la scurs intr-o sita. Transam carnea pe jumatate (in lungime) si o batem ca pe
snitele.
2.Curatam usturoiul si il zdrobim. Spalam bine mararul, busuiocul
si il taiem foarte marunt.
3.Intr-un bol adaugam zeama de lamaie, uleiul de masline, verdeata
(nu toata, mai pastram un sfert din compozitie), usturoiul, sare, piper si
amestecam bine.
4.Intindem pasta astfel obtinuta pe muschi, il rulam si prindem
in scobitori. Punem rulada la rece timp de 45 min.
5.Incingem cuptorul iar intr-o tava unsa cu putin ulei
adaugam muschiul. Stropim cu putin ulei si punem verdeata ramasa peste.
Completam cu putina apa si lasam la cuptor circa 1h si 20 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu