Advertisement
Ingrediente:
- doi dovlecei
- doi morcovi medii
- doua cepe
- un ardei gras
- 50 g smantana
- doua oua
- 150 g sunca
- 200 g cascaval
- o legatura patrunjel
- 2 linguri ulei masline extravirgin
- sare
- piper.
Buget: 21 lei
Timp de preparare
total: aprox. 75 min.
Portii: 3
Mod de preparare:
1.Curatam si taiem legumele: cepele, dovleceii, morcovii
rondele si ardeiul fasii.
2.Intr-o tava, unsa cu uleiul de masline, asezam in straturi
legumele astfel: primul strat de ceapa, al doilea de ardei, al treilea de
morcovi si ultimul de dovlecei. Condimentam cu sare, piper, adaugam o jumatate
cana apa si lasam la cuptor aproximativ 45 minute.
3.Batem ouale, condimentam cu sare, piper si punem smantana.
Amestecam bine. Adaugam compozitia peste legume impreuna cu sunca taiata
bucatele si cascavalul ras. Mai lasam 10 minute la cuptor.
4.Servim preparatul cu patrunjelul taiat marunt deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu