marți, 22 decembrie 2015

Legume gratinate cu sunca si cascaval

Advertisement

Ingrediente:
- doi dovlecei
- doi morcovi medii
- doua cepe
- un ardei gras
- 50 g smantana
- doua oua
- 150 g sunca
- 200 g cascaval
- o legatura patrunjel
- 2 linguri ulei masline extravirgin
- sare
- piper.

Buget: 21 lei

Timp de preparare total: aprox. 75 min.

Portii: 3

Mod de preparare:
1.Curatam si taiem legumele: cepele, dovleceii, morcovii rondele si ardeiul fasii.
2.Intr-o tava, unsa cu uleiul de masline, asezam in straturi legumele astfel: primul strat de ceapa, al doilea de ardei, al treilea de morcovi si ultimul de dovlecei. Condimentam cu sare, piper, adaugam o jumatate cana apa si lasam la cuptor aproximativ 45 minute.
3.Batem ouale, condimentam cu sare, piper si punem smantana. Amestecam bine. Adaugam compozitia peste legume impreuna cu sunca taiata bucatele si cascavalul ras. Mai lasam 10 minute la cuptor.
4.Servim preparatul cu patrunjelul taiat marunt deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu