Advertisement
Buget: 13 lei
Ingrediente:
- 400 g bureti pleurotus
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 100 g porumb fiert
- 100 g cascaval
- 50 g unt
- 100 g fasole verde
- o frunza leustean
- o radacina pastarnac
- o legatura patrunjel
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 45 min.
Portii: 3
Mod de preparare:
1.Curatam ciupercile, ii spalam bine si lasam sa se scurga
pe un servet curat de bucatarie.
2.Intr-un castron calim buretii in untul topit timp de 4-5
minute. Completam cu ceapa, morcovii, pastarnacul (toate taiate in cubulete),
porumbul, fasolea, frunza de leustean (taiata marunt) si 100 ml apa.
Condimentam cu sare, piper si lasam la foc mic pana cand scade apa ramasa.
3.Dupa ce a scazut apa, tragem vasul deoparte si punem
compozitia intr-un vas termorezistent.
4.Servim preparatul cald cu patrunjelul tocat marunt si
cascavalul ras deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu