luni, 21 decembrie 2015

Tocanita de pui cu masline si lamaie

Advertisement

Buget: 21 lei

Ingrediente:
- un pui
- 250 g masline
- 2 cepe mai mari
- o jumatate lamaie
- 5 bucatele usturoi
- 3 rosii decojite
- o jumatate legatura patrunjel
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 70 min.

Portii: 4

Mod de preparare:
1.Spalam, curatam puiul si il taiem bucati medii. Intr-un vas mediu calim ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul taiat feliute in ulei de masline timp de 5 minute.
2.Adaugam puiul condimentat cu sare, piper si turnam doua cani de apa.
3.Completam cu rosiile taiate felii, maslinele, lamaia taiata felii si lasam la foc mediu pana cand scade apa (aproximativ 15 min.).
4.La final adaugam patrunjelul taiat marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu