Advertisement
Buget: 21 lei
Ingrediente:
- un pui
- 250 g masline
- 2 cepe mai mari
- o jumatate lamaie
- 5 bucatele usturoi
- 3 rosii decojite
- o jumatate legatura patrunjel
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 70 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Spalam, curatam puiul si il taiem bucati medii. Intr-un
vas mediu calim ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul taiat feliute in ulei
de masline timp de 5 minute.
2.Adaugam puiul condimentat cu sare, piper si turnam doua
cani de apa.
3.Completam cu rosiile taiate felii, maslinele, lamaia
taiata felii si lasam la foc mediu pana cand scade apa (aproximativ 15 min.).
4.La final adaugam patrunjelul taiat marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu