Advertisement
Buget: 31 lei
Ingrediente:
- 500-600 g piept de pui
- o bagheta
- 4 rosii
- o salata verde
- 200 g cascaval
- 3 bucatele usturoi
- sucul de la o lamaie
- sucul de la o portocala
- o lingurita zahar
- busuioc uscat
- cimbru uscat
- ulei de masline extravirgin
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 65 min.
Portii: 4
Mod de preparare:
1.Spalam bine pieptul de pui si il stergem cu un servet de
bucatarie. Il taiem in bucatele mai mici, condimentam cu sare, piper, cimbru si
stropim cu ulei de masline. Intr-o tava punem puiul si il dam la cuptor pana cand
se rumeneste frumos. Dupa ce este gata il lasam putin la rece.
2.Alternativ preparam crutoanele. Taiem bagheta in bucatele,
condimentam cu sare, busuioc, usturoiul maruntit si prajim in putin ulei de
masline la foc mic circa 5 minute.
3.Pregatim sosul: amestecam sucul de portocale, de lamaie,
zaharul, sarea, busuiocul si uleiul de masline pana cand aromele se
intrepatrund.
4.Spalam bine salata, o rupem in bucati si o asezam intr-un
bol. Completam cu pieptul de pui, crutoanele, rosiile taiate bucatele,
cascavalul bucati mici si sosul.
5.Servim preparatul imediat ce este gata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu