Advertisement
Buget: 18 lei
Ingrediente:
- 500 g muschi
vitel
- 5 morcovi marisori
- o legatura ceapa verde
- salvie uscata
- 2-3 linguri ulei de masline extravirgin
- 50 g unt
- o jumatate legatura patrunjel
- sare
- piper.
Timp de preparare
total: aprox. 75 min
Portii: 3
Mod de preparare:
1.Trecem carnea printr-un jet de apa rece si o portionam bucati
mici.
2.Separat pregatim legumele astfel: taiem morcovii si ceapa
rondele iar patrunjelul il tocam marunt.
3.Intr-un vas calim in unt si ulei ceapa timp de 2-3 minute.
Adaugam morcovii, putina apa calduta si condimentam cu sare si piper. Mai lasam
putin la foc mic, amestecand usor. Punem muschiul, condimentam bine cu sare,
piper si salvie. Completam cu putina apa si fierbem la foc mic pana ce carnea
se patrunde bine.
4.Incingem cuptorul. Intr-o tava asezam continutul din vas
si bagam la cuptor timp de 20-30 minute pana cand carnea devine frageda. In
acest timp mai completam din cand in cand cu apa calduta.
5.Servim preparatul cu patrunjelul presarat deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu