duminică, 13 decembrie 2015

Muschi de vitel servit cu legume

Advertisement

Buget: 18 lei

Ingrediente:
- 500 g muschi vitel
- 5 morcovi marisori
- o legatura ceapa verde
- salvie uscata
- 2-3 linguri ulei de masline extravirgin
- 50 g unt
- o jumatate legatura patrunjel
- sare
- piper.

Timp de preparare total: aprox. 75 min

Portii: 3

Mod de preparare:
1.Trecem carnea printr-un jet de apa rece si o portionam bucati mici.
2.Separat pregatim legumele astfel: taiem morcovii si ceapa rondele iar patrunjelul il tocam marunt.
3.Intr-un vas calim in unt si ulei ceapa timp de 2-3 minute. Adaugam morcovii, putina apa calduta si condimentam cu sare si piper. Mai lasam putin la foc mic, amestecand usor. Punem muschiul, condimentam bine cu sare, piper si salvie. Completam cu putina apa si fierbem la foc mic pana ce carnea se patrunde bine.
4.Incingem cuptorul. Intr-o tava asezam continutul din vas si bagam la cuptor timp de 20-30 minute pana cand carnea devine frageda. In acest timp mai completam din cand in cand cu apa calduta.
5.Servim preparatul cu patrunjelul presarat deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu